Palle Colour

Kunskap. Erfarenhet. Kreativitet.

Under nära 30 år inom näringslivet har jag samlat på mig ordentligt med erfarenheter som jag nu har stor nytta av som producent av olika event. Min yrkesbana började med tio år inom flygbranschen. Först landade jag inom Linjeflyg som ett mycket uppskattat företag bland resenärerna. Hemligheten var att ta hand om varje person som en välkommen gäst. Bemötandet är en stor del av framgången. Senare gick jag över till holländska KLM som är ett av världens största flygbolag. Efter flygbranschen valde jag läkemedelsbranschen där jag fått stora erfarenheter från konferenser, mässor och kongresser både i Sverige och andra länder.

Under dessa år startade jag dessutom restaurang Åvägen i Åhus som fick en rad omnämnanden bl a i matbibeln White guide. Restaurangen blev uppmärksammad både för sin mat och sin design. Samtidigt som Åvägen startade jag också golfeventet Åhus Exclusive med ledorden golf, mat, dryck, design och fest med kvalitet och känsla. Här lämnas inget åt slumpen, utan är ett väl genomtänkt event hela vägen från ”inbjudan” till ” tack för i år”.
Som tidigare allsvensk handbollsspelare klappar mitt hjärta extra starkt för topplaget IFK Kristianstad. Här ingår jag i marknadsgruppen och var dessutom en av initiativskaparna till Club 10 – ett 100-tal brandgula personer som både umgås och tillsammans utgör en stor sponsor till föreningen.

Nu samlar jag alla erfarenheter under ett tak. Alla erfarenheter och all energi samlas i Bolte Event. Känsla och kvalitet kombineras med kreativitet och noggrannhet in i mista detalj. Jag ser till att du lyckas.

Hjärtligt välkommen!

Palle Bolte

Bolte Event
Skapar goda relationer